Защо да купите суроватъчен протеин изолат на NOW

Bulgaria

Спортуващите разбират същината на тренировъчната програма, която трябва да бъде правилно създадена и стриктно изпълнявана, за да са налице отлични спортни резултати и то за дълго време. Допълнителният прием на хранителни добавки, като whey protein isolate NOW, спомага за ефективното отслабване при жени и мъже, а положителните мнения, свързани с ефекта от ежедневното пиене на суроватъчен протеин изолат, доказват това твърдение. Изберете whey protein isolate от now foods. 

Какво е суроватъчен протеин

Суроватъчният протеин е масово използвана добавка от страна на хората, занимаващи се активно със спорт и фитнес. Той се извлича от млякото, като заема 20% от неговия състав. Останалите 80% са в полза на казеина, който обаче не е на фокус в днешната статия. С помощта на ензими се отделя така наречената суроватка, която е необходима за направата на сирене. Тя може да се приема в концентрирани дози под формата на добавки.

Преди да изберете какъв точно суроватъчен протеин да купите, е добре да знаете, че съществуват две възможности – концентрат и изолат. Второто е решение е и по-доброто решение, защото при whey protein isolate съдържанието на чист протеин е в оптимални количества – над 90%. Тук е важно да се отбележи, че в случая няма добавени въглехидрати и мазнини, които ускорява постигането на добри тренировъчни резултати. 

За какво помага

Ежедневният прием на whey protein isolate спомага за много неща:

  • Набавянето на аминокиселини;
  • Възстановяването на мускулите;
  • Изгарянето на мазнините;
  • Засилването на метаболизма и др.

Whey protein isolate Now се усвоява много бързо от организма и не крие никакви рискове за здравето. Неговото високо качество го прави чудесна добавка за трениращите хора, които искат да постигнат впечатляващи резултати и то за максимално кратко време. Съдържанието на биоактивни протеинови фракции допринася за бързото изгаряне на мазнини и натрупването на мускулна маса при мъже и жени. Изберете добрите спортни резултати и се погрижете за възстановяването на тялото след динамична тренировка. 

Откъде да го купим

Now Foods е магазинът, в който ще откриете whey protein isolate на изгодни цени и с доказан произход. Наред с тази добавка, можете да поръчате и много други, които ще ускорят фитнес резултати. Тренирайте с удоволствие и изглеждайте перфектно. Бъдете винаги в кондиция с Now Foods – винаги отлични решения и то само на един клик разстояние.

Rate article