Защо не мога да сваля излишните килограми?

Мнозина страдат от наднормено тегло. Опитвайки редица диети, подлагайки се на най-строги режими, отслабвате, но за кратко, след което си връщате стопените килограми, та даже и ги надвишавате. Познато ли ви е? На мен също. Защото аз бях дебеланко. Тежах около 109 килограма, а сега съм към 70 кг. Свалих около 40 килца благодарение на програмата за отслабване на доктор Камен Каменов за период от 13 седмици. С нея гарантирано ще си върнете добрата форма.

Бяхте ли на плаж това лято? Не? Защото се притеснявате от теглото си, нали? Вероятно и следващото лято няма да отидете, ако продължавате в същия дух. Затова се вземете в ръце и положете необходимите усилия. Не е толкова трудно, диетата е нагласа на ума.

Всъщност предпочитам да използвам думата режим.

Чували ли сте за 13-седмичната програма на доктор Камен Каменов?

По-горе я споменах, но ето, дойде време да я представя в пълния й блясък. В продължение на 13 седмици вие ще се преборите с мазнините, с надномерното тегло и ще намалите целулита си, понеже доктор Каменов разполага с опит, пък и с медицинска апаратура, благодарение на която ще съумеете да получите точни данни за своите биохимични показатели.

Медицински център “ОРТО ПУНКТ” разполага с уреда ТАНИТА – който измерва прецизно количеството на телесните мазнини, мускулната маса, съдържанието на вода, метаболитната възраст, скоростта на метаболизма и така нататък.

В комбинация с него екипът на Каменов разполага и с медицинска лаборатория, в която работят други лица с медицинско образование. Такива са например специалисти по вътрешни болести, както и доктори по кардиология, стоматолози и медицински сестри.

И тъй, ако желаете завинаги да се измъкнете от АДА на огромното тегло, което застрашава здравето, енергичността и външния ви вид, влияейки тежко на самочувствието ви, запишете се в 13-седмичната програма за отслабване. Направете го още днес, не чакайте утре.

 

Rate article
Add a comment