Игри и дейности за деца сред природата – ползата от хоувърборд

Детски подарък

Защо е важно да играете с деца? Защото в игрите децата получават не само необходимата енергия и комуникация със своите връстници, но и знания.

Каква е полза от игри за деца навън?

На улицата или в парка, или в гората, децата дишат, получават необходимата част от кислорода и витамин D, укрепват здравето си. Разходката с деца е необходима по всяко време на годината: дали е зима със слана и сняг, или пролет, есента с дъжд и вятър, или лято със слънцето.

Играта е един от важните компоненти в живота на децата, затова и производителите на играчки създадоха съвременният hoverboard.

В крайна сметка, с разнообразие от игри за нашите деца те развиват сръчност, ловък ум, бързина, издръжливост, изобретателност, научават по нещо за света, сприятеляват се, учат работят в екип, преодоляват срамежливостта си и получават увереност. И, разбира се, родителите трябва осигурят удобни условия за игри.

Защо да изберете е hoverboard:

Игрите с hoverboard сред природата дават една голяма част от важните занимателни и развиват уменията им способности – бързина, ловкост, гъвкавост, адаптивност, двигателни умения.

Хоувърбордите дава тласкащо умение, подобряват координацията на движенията и помага да се развие вниманието.

Изборът на hoverboard се определя, както от нивото умения и познания на детето, така и от повърхността, по която ще се кара.

Какво всъщност е hoverboard:

Интелигентните машини за каране са горещ хит на пазара за развлечения.

Иновативните лични „превозни средства“ са идеални за деца на различна възраст. Те вече са спечелили милиони фенове по целия свят. Моделите hoverboard са леки и преносими и могат да се управляват сравнително бързо и гладко. Те са изградени по най-съвременни технологии, материали и сензори. В допълнение към популярното име hoverboard, също така имат следните имена: бордът на бъдещето, велосипеди на две точила, съвременни скейтборди, балансиращи колела, електрически скейтборди.

Малко история на hoverboard:

Първият ховърборд става популярен от филма „Return to the Future“ с актьора Майкъл Фокс.

Моделът е представен на обществеността през r. 2001 в САЩ и за мнозина това е голямото техническо изобретение на 21-ви век. Първоначално се смятало, че в градските условия hoverboard ще замести други транспортни средства, но очакванията се оказали преувеличени. Те започнали масово да се използват като форма на развлечение, или в скейт паркове, по велосипедни алеи или паркоместа, предвидени за подобни цели.

Как действа hoverboard?

Двойното колело има задвижваща сила в батерията, която балансира през елементите на компютъра. Той е оборудван с чувствителни датчици, които реагират на налягането на краката в различни посоки. Самонивелиращите механизми подобряват безопасността и стабилността на управляващия го.

Ако искате да се движите напред, трябва да сте наклонени напред, накланяйки се назад, завъртайки тялото напред, отстрани може да маневрирате и в различните посоки. Колкото повече тежест прехвърляте на единия крак, толкова по-рязко се завърта hoverboard. Когато стоите на един крак, може да го завъртите на 360 градуса.

Управлението и контрола на бъдещия hoverboard се осъществява, чрез накланяне на тялото.

Наред с удоволствието от каране, някои модели hoverboard позволяват и слушане на музика. Тези, които не знаят как да слушат музика, могат да се возят на модели, които разполагат с Bluetooth. Те позволяват да слушате музика от телефона към вградените високоговорители hoverboardu.

Някои hoverboard имат вградени сини LED подсветки, които допълнително привличат вниманието.

Карането на hoverboard може да се оприличи с придобиването на умения, необходими за колоездене. Пътуването е много интуитивно, т.е. след няколко минути движенията изглеждат напълно естествени и нормални.

Пазете се от контузии с hoverboard:

Рискът от нараняване съществува, както при всяка друга детска играчка. Затова се препоръчва в началото hoverboard да се използва с предпазители на коленете, лактите, китката, както и каска на главата.

Цените варират в зависимост от капацитета на батерията, производителността, функциите (Bluetooth, LED), функциите за сигурност.

Както можете да видите, игрите hoverboard с деца на открито винаги са интересни, информативни и вълнуващи не само за самите деца, но и за възрастни.

Играй с децата си, учейки се заедно да управлявате hoverboard и в края на краищата най-важното е, че сте заедно.

Rate article