Какво да подарим за сватба – 8 безпогрешни варианта

Bulgaria

Какво да подарим за сватба – 8 безпогрешни варианта

Няколко идеи за сватбени подаръци за тези, които са поканени на бракосъчетание и се чудят какво да подарят на младоженците. Ако ви поканят на сватба, познато ви това двойствено чувство – радост за виновниците на тържеството и мъчителните размисли какво да им подарим.

Какви универсални подаръци ще се харесат на жениха и на невестата. Ето няколко съвета от Smeshkinadreshki.com – онлайн магазин за подаръци и бебешки бодита за всеки повод:

1. Пари

Универсален вариант, който е необходим на всички и винаги. Парите никога не са излишни, особено в младото семейство, което навярно има много грандиозни планове.

Купюрите могат да се подарят във вид на предплатена банкова карта, навити на букети или във всяка друга оригинална опаковка. Най-важното – не обявявайте сумата на подаръка, това не е красиво.

2. Приключения

Ярките емоции са не по-малко важни от материалните ценности. Подберете това, което ще се хареса на младоженеца и булката, полет с парапланер или в балон, бънджи скокове или СПА за двама. С оглед зимният сезон най-подходящо е последното.

3. Това, което двойката обича

Помислете как двойката обикновено си прекарва почивните дни. Ако влюбените обожават да си правят барбекю сред природата, подарете грил. Ако не спират да обикалят из планините, подарете нова палатка или други бивачни съоръжения.

4. Колекционерски скъп алкохол

Разбира се, този подарък е уместен само в случай, ако никой от младите не е ярък противник на спиртните напитки. Ако позволяват средствата, могат да се подарят няколко различни интересни напитки за специфични случаи.

5. Фотосесия

Тук има варианти, възможно е младоженецът, ако се зарадват, ако им подарите сватбена фотосесия при избран от тях фотограф. Възможно е да се искат да се снимат известно време след събитието.

Предварително обсъдете с тях предпочитанията и си подарете фотосесия, веднага щом получите затова съгласие.

6. Дизайнерски неща и неголеми предмети на изкуството

Обърнете внимание на думата „неголеми”, то е ключово. Картината или статуетката, която смятате да подарите, трябва да служи за детайл на интериора, а няма да бъде централен елемент. Но това трябва да бъде нещо, което можете без усилие и без чужда помощ да го пренесете до мястото на празнуване.

7. Съдове и прочие битови принадлежности

Подарявайте съдове и предмети от интериора само ако сте сигурни, че вкусовете ви съвпадат. И дори в този случай трябва да се предпочитат много прости и минималистични неща, които ще се впишат доста по-добре.

8. Изпълнение на желания

Ако не ви допада нито един от посочените варианти, просто попитайте бъдещите младоженци, имат ли списък с желания.

Можете, дори да посъветвате двойката да го състави, тъй като това какво да се подари на сватбата, вкарва в сериозни размишления не само.

Списъкът с желанията улеснява живота както на гостите, така и на виновниците за тържеството. По него могат да се ориентират само тези, които желаят.

Rate article