Какво представлява травертин плочките

Bulgaria

Има неща, които никога не излизат от мода, и които винаги ще се харесват от хората. Решения за баня като моделите травертин плочки в Gaudi са тип покритие, което в същността си представляват успешна имитация на естествени материали. Както в далечното минало, така и до ден днешен, те се ползват с големи привилегии пред останалите стенни и подови облицовки, а широкото им приложение ги класира като “топ облицовъчен материал” на всички времена. 

Какво е характерното за травертин плочките

Те са вечна класика при екстериорните и интериорни проекти, които с този вид материал винаги завършват добре. Направете го още по-добре с онлайн магазин Gaudi DS и поръчайте покритие в подходящите размери. Насладете се на каноничен ретро дизайн в банята, която не заслужава да изглежда скучно, посредствено и дори потискащо. Почерпете вдъхновение от травертин плочките и поднесете разбиранията си за естетика по модерен и докоснат от архитектурното минало начин.

Ако трябва да се каже накратко какво е характерното за този вид покритие, то би било следното:

  • Лукс и практичност в умела комбинация;
  • Светлина и усещане за пространство;
  • Природно докосване, което ни пренася в друго измерение;
  • Луксозно ретро излъчване и монохромни цветове;
  • Съвременно разбиране за жилищен интериор и деликатна провокативност.

Със сигурност няма да сбъркате, ако решите този път да действате различно, залагайки на травертинови плочки. Решете банята си с деликатност, дързост и приветливост. И нека е мащабно – този вид покритие е легендарно с впечатлението, което оставя у жителите на дома. Истинско. Притеглящо. Предизвикателно. 

Какви са техните предимства

Не се чудете толкова дали да вдъхнете живот на банята си, залагайки изцяло на облицовка с комплексна текстура, земни цветове, деликатни елементи и елегантен почерк. Да, става дума за плочките от травертин, които задминават границите на възможното, категорично потвърждавайки и своите практически качества като здравина, устойчивост на влага, широко приложение и прочее.

С какво се комбинират

Предимствата на плочките травертин са свързани най-вече с тяхната визия. А тя не може да бъде подмината с неглижиран поглед към случващото се. Ако търсите решения за банята, които да надскачат всичко онова, което сте виждали дотук; то именно това покритие ще се окаже повод за възхищение и преосмисляне на цялостния интериор. Ако смятате, че плочките тип травертин са трудни за комбиниране, помислете за това колко чудесно биха стояли в луксозната баня, около камината и къде ли още не. 

 

Rate article