Подари си дневна и нощна грижа за красива и здрава усмивка

Грижата за красотата на усмивката е един от приоритетите, когато става въпрос за визията и здравето на устната кухина. Но знаете ли, че най-ефикасният начин да се погрижите за зъбите си, е като прилагате различна грижа за тях преди лягане и след ставане? Повечето хора използват една и съща паста за зъби сутрин и вечер, но оптималния вариант е да се прилагат различни формули. Разказваме ви защо това е така.

Каква е разликата между дневната и нощната паста за зъби?
През нощта нивото на Ph-киселинността в устата ни пада. Това предразполага размножаването на бактерии и ускоряване на процесите по образуването на плаки. По тази причина пастата, която използваме след ставане, е важно да притежава хидратиращи и дезинфекциращи свойства. Нейната формула трябва да образуват защитен слой до следващото им измиване.
Нощната паста за зъби също трябва да притежава антибактериални свойства, които да понижат риска от интензивно размножаване на бактерии и образуване на плака. Тя създава покривен филм, чиято деликатна структура пази зъбите от влиянието на ниското Ph, докато спим.

Избери продукт с грижа за красивата усмивка – и с красив дизайн
Ако дневната и нощна грижа за зъбите е събудила интереса ти, можеш да опиташ този метод с комплект от дневна и нощна паста за зъби на ProTeeth Whitening.
Бялата опаковка, предназначена за дневна грижа за зъбите, съдържа алое – за хидратация, и активен въглен – за дълбоко почистване и белота на усмивката. Активният въглен отстранява и лошия дъх – така сте готови за новия ден, освежени и със самоуверена усмивка.
Опаковката в черно, чиято формула е за нощна грижа за зъбите, освен алое, съдържа и лавандула, която има антибактериални свойства. Също така намалява опасността от кариес, образуването на плака и размножаването на вредни бактерии.
Здравите зъби означават красива усмивка – подарете си тази така необходима грижа, като въведете нови навици в почистването на зъбите и устната кухина.
Пожелаваме ви много красиви и щастливи усмивки!

Rate article