Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Няколко съвета при пазаруването на обувки

Правило ли ви е впечатление как се държи жена в магазин за дамски обувки? Оглежда всеки модел от всички ъгли, изглежда замислена, обикаля с ...



Правило ли ви е впечатление как се държи жена в магазин за дамски обувки? Оглежда всеки модел от всички ъгли, изглежда замислена, обикаля с часове, обува даден чифт и втренчено зяпа себе си в огледалото.

 Повечето си мислят, че това доставя огромно удоволствие на жената, но не винаги е истина. Понякога ходенето по магазините може да стане много досадно занимание, но все пак необходимо. И винаги се ръководи от това обувките, които ще си купиш да могат да съответстват на всичките ти тоалети.

 Ако искате да избирате подходящите обувки за по-кратко време, но не знаете как, тази статия ще отговори на въпроса ви. На първо място се съобразете с начинът, по който протича денят ви. Ако работите на открито, изборът се стеснява. Заложете на обувка, която зимата да изолира студа, а лятото да вентилира крака. Високият ток, особено тънък, едва ли ще е подходящ. С естествена кожа ще ударите точно десетката. Ако сте на офис-длъжност, то изборът рязко се разширява. Може да бъдете с ботуши или боти, висок или нисък ток, елегантни или не и дори спортни. Всичко зависи от това до каква степен може да проявите свобода и задължава ли ви дрескод.

 На второ място се съобразете с височината си. Високите дами не стоят естетически добре на обувки с много висок ток. Ще изглеждате по-добре на равна обувка, такава с лека платформа или нисък ток, било то ботуш, сандал или боти. Ниските момичета от друга страна могат да проявят по-голяма волност, като изборът им се простира от много високи обувки, до абсолютно равни. В зависимост как се чувстват по-стабилно и удобно. Това са основните насоки при избора ви на обувки. Няма как да не вземете предвид и дрехите, с които сте облечени, аксесоарите, които ще носите и поводът, на който сте Комбинацията от всичко води до брилянтната визия.

Източник: https://e-obuvki.com/

No comments