Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Модните вечерни рокли олицетворяват женствеността в жената

  Ето защо известните дизайнери при създаването на колекции от модни дрехи обръщат специално внимание на вечерните рокли. За настъпващата ...

 



Ето защо известните дизайнери при създаването на колекции от модни дрехи обръщат специално внимание на вечерните рокли. За настъпващата 2022 г. дизайнерите са предложили много модели κομψά βραδινά φορέματα , които се различават по кройка, покритие и цвят. Нека се запознаем с характеристиките на модерните официални рокли

 

Например, за романтична среща или парти е подходяща къса рокля, а за тържествено събитие - вечерна рокля в пода. Рокля с медна дължина е подходяща за бизнес среща, важно събитие или среща. Стилове и кройка на официални рокли Асиметричната кройка на поли, ръкави или деколтета на дамски рокли е изключително популярна през годините.

 

Има много варианти за асиметрия: от модели с един ръкав и асиметрично деколте до рокли с плавен преход в дължината на подгъва. Жените, които залагат на рокли с деколтета и кройки, няма да останат незабелязани. Дълбоки деколтета на модела на модела с къдрави деколтета или разфасовки, които отварят тялото на най-неочаквани места. Когато избирате такава рокля, не забравяйте, че не една комбинация от дълбоко деколте с високи разфасовки изглежда хармонично, а нещо едно. Можете да изберете рокля със затворен корсаж и висока кройка или рокля с ниско деколте с дълъг подгъв. За млади момичета като вечерен или официален вариант, буйна рокля е идеална. Стиловете на рокли с буйна пола могат да бъдат различни: от бални варианти и рокли с чук до асиметрични, бюстие рокли и модели с ръкави-фенерчета. Буйните рокли са подходящи в образа на булката, абитуриентката и т.н. Много кутюрери са обърнали голямо внимание на плътно прилепнали вечерни рокли в колекциите си.

 

Дизайнът на такива рокли може да включва различни декоративни елементи: дантелени вложки, кристали, пайети, ръчна бродерия, мъниста и т.н. Специален шик прилепнали рокли осигуряват кожено болеро. Постоянната класика на вечерната мода е малка черна рокля. Разнообразието от възможности за изрязване и декориране на такива рокли ги прави универсална тенденция, подходяща за всяко събитие. Малката черна рокля е въплъщение на елегантна женственост, романтика и безупречен стил! Женствена и πολυτελές φόρεμα  с шлейф е идеална за грандиозно тържествено събитие - сватба, светско събиране или разходка по килима. През тази година такива рокли ще бъдат изключително ефектни и популярни. Въпреки че не са подходящи за всички събития, в специални случаи роклите с шлейф ще бъдат най-доброто решение. По-малко тържествени от предишната версия, но все пак много елегантни рокли на годината ще подхождат на почти всяко празнично събитие. Специална кройка на рокли-русалки-годе със стегнат връх и расклешен отдолу ви позволява да подчертаете стройната фигура и визуално да удължите краката.

 

Декор и цветова палитра на модерни вечерни рокли

 Декорът и цветовете на официалните рокли са доста разнообразни. В колекциите можете да намерите не само обичайните щампи, мъниста и пайети, но и пера, ресни, козина, дантела, бродерия, кристали и др. Колкото по-семпла е кройката на роклята, толкова по-изискана е нейната украса и обратно. Цветовете на модерните рокли са не по-малко разнообразни: в допълнение към класическите черно-бели цветове, дизайнерите са използвали много ярки цветове (тюркоаз, корал, зелено, череша и др.), метални нюанси (злато, сребро) и необичайни цветови комбинации.

No comments