6 щипки положителна емоция

Bulgaria

Каква е представата ти за истинско щастие – дали това е някое сладурче, дали е охолна къща, лъскав автомобил или нещо друго. Научи една чудесна рецепта, за да си набавиш щипка приятна емоция. Ето и нея, направо от кухнята на специалиста Interpolezno.com:

  1. Общувай на длъж и шир – учените са категорични, че комуникацията дори ей така непринудено и с непознат приповдига много настроението. Така, че не избягвай доставчика на пици, таксиметровия шофьор или бармана. Ако средата е и по-високо интелигнента като библиотека или IT сервиза още по-добре за теб.
  2. Направи си фотосесия – облечи се нетипично, направи си сама щура фотосесия. Сама ще се увериш, колко позитивно ще ти действа тя и как ще се разсмиваш всеки път като я гледаш.
  3. Слушай любима музика – няма по-добър рестарт от приятната музика. Тук парчета и стилове музика няма да т препоръчваме. Достатъчно е сама да се насочиш към това, което харесваш.
  4. Хапвай свежа храна – както е известно от древни времена онова, което ни храни ни и убива. За да си помогнеш сама с малко по-здравословна храна може да забъркаш кисело мляко с малко мюсли, добави и повече сушени плодове и ядки, в случай, че няма достатъчно, овкуси със сока на плодове и хапни. Сама ще почувстваш прилив на енергия.
  5. Раздели се с паниката – няма спор, че каквито и съставки да добавяш, ако на лице е фактора стрес, то всичките ти усилия ще са на вятъра. Ето, защо ти предлагам да опиташ с йога. Хората са го измислили много отдавна. От теб се иска да заемеш удобна поза, да поемеш дълбоко въздух и да започнеш да медитираш.
  6. Още един разтоварващ начин е да си направиш коктейл. За целта добави чаша бяло вино, малко тоник и лед. Чудесното питие действа много положително на емоцията.

И сега, като се замислиш, дали хубавите изживявания са само за двама или можеш и сама да се насладиш? Дали можеш да релаксираш и да си доставиш голяма порция от тази наслада. Разбери и как да прекарате един Свети Валентин сами.

 

Rate article