Избор на детски подарък

Канени сте на детски рожден ден или имен ден (или друго) и трябва да изберете подарък. Какво да купите е предизвикателство за вас, защото ви е трудно да си представите какво може да обича дете на възраст 8-13 години. Изборът на детски подарък се превръща в безкрайно обикаляне по магазините в търсене на нещо, което не е ясно какво точно трябва да е и дали въобще ще се хареса. За да ви спестим огорчението от безцелното търсене, ще ви дадем няколко предложения за детски подарък, който със сигурност ще бъде одобрен, лесно достъпен е и няма да ви отнеме много време да се сдобиете с него.

Топка, федербал или друго съоръжение за спорт и игри навън

В ерата на компютрите, технологиите и социалния живот, редно е да привлечем децата навън. Защо? Защото игрите навън са полезни за здравето им. Докато са навън, пред блока, в парка или в двора на училището, играейки, те се социализират. Научават се да работят в екип и не на последно място – укрепват здравето си от тичане, потене, гонене и т.н. Какво по-хубаво от детски подарък топка или федербал или дори въже за скачане. А какво остава за обръч, които беше така любим преди известно време… Подберете подаръка си така, че да има полезна функция за детето. Със сигурност родителите ще го одобрят, защото желаят най-доброто за детето си.

Добър избор е и колелото, в случай, че не разполага с такова. Умението за каране на велосипед е ключово и колкото по-рано се научи, толкова по-добре за него.

Тениска с индивидуална щампа

Подарете интересна тениска с надпис – това определено ще впечатли детето. Казвате си: „Че какво ѝ е специалното?“. Всичко! Изберете щампа, която е на любим герой от филмче или книга. Така ще покажете интерес към детето, защото сте поинтересували и сте запомнили, а на децата това им прави впечатление. Например, ако е момче, и обича колите, изберете щампа с колите, а може и интересен надпис на гърба.

Книги за детски подарък

Книга за детски подарък е чудесен начин да привлечете вниманието на детето към четенето. А и е образователно. Ако не обича да чете, не се отказвайте. Подарете интересен атлас, или лексикон, или нещо друго, което ще грабне вниманието. Може пък след време да заобича книгите, а заслугата за това да е ваша. Тук може да разгледате още някои идеи каква книга да подарите.

Какъвто и детски подарък да изберете, поднесете го с любов и отношение. Децата обичат да се чувстват харесвани, да им се обръща внимание. Изберете цветна опаковка и сладки лакомства в допълнение – така със сигурност ще спечелите сърцето на малкия рожденик.

Rate article