Как да изберем спално бельо за мъже

От стари времена се приема, че жената е тази, която създава домашния уют и съхранява семейната топлина. Именно тя, с много постоянство, грижа и любов подрежда къщата, като обмисля до подробности и най-малкия детайл. Прави дома комфортен и уютен, изпълвайки го с полезни вещи и мили дреболии. Тя избира и завивките за леглото по своя вкус. И не си мислете, че те нямат нищо общо със силната половина на човечеството.

Всяка жена може да се чуди понякога какво да подари на приятел, на любимия мъж или на порасналия си син. Спалното бельо като вариант е добър избор. Но да се разчита единствено на личния вкус е неправилно. Трябва да се помисли за характера, навиците и желанията на отсрещната страна. С тази статия ще ви помогнем да направите перфектния избор, който да се превърне в чудесен и оценен подарък.

Първо, трябва да се внимава за материята. За мъжете тя трябва да е с по-голяма плътност, трайност и по-немачкаема. Не е препоръчително да се купуват завивки изцяло от синтетика или със смесен състав, в който преобладава синтетиката. Тези платове са по-дълготрайни, бързо съхнат и трудно се мачкат. Но те не осигуряват необходимите за тялото температура, дишане и хигроскопичност.

Оптималният вариант са натуралните тъкани, изработени от 100% памук. Това може да са американ, поплин, сатен, жакард. Сатенът и сатененият жакард са най-здрави, дълготрайни и немачкаеми. Тези материи ще служат дълго време на своите собственици, без да губят форма и цвят дори след продължителна употреба и пране. Изборът е голям, от различни ценови категории.

Избирайки спалното бельо, не бързайте да отхвърлите веднага идеята за флоралните мотиви, като неподходящи за мъжкия характер. Силният пол също има нужда от нежност, топлина и уют. А къде, ако не в леглото, далеч от любопитните погледи, да се разкрият тези меки черти от характера.

Разбира се, абсолютно женствени композиции и щампи не са подходящи. Но изображения на ярки гербери, весели маргаритки и слънчогледи, могат да украсят мъжката спалня. Универсален вариант са строги геометрични, етнически или абстрактни рисунки. Но най-запомнящо се ще остане спално бельо с анималистически 3D изображения. Опасните хищници като леопарди, тигри и мечки, мощните слонове и бързите коне са символ на мъжественост и сила, но не са препоръчителни според фън шуй.

Затова, мили жени, проявете повече настойчивост, търпение и съобразителност и със сигурност ще намерите шикозния комплект спално бельо, който ще достави истинска радост и ще впечатли своя получател.

 

Rate article
Add a comment