Подаръци за годишнина от сватбата

За влюбени

Подаръци за годишнина от сватбата

FAMILY-WEDDINGS

Лесно се мислят подаръци за първата годишнина от сватбата, а после влюбените започват да се чудят как да се изненадат един друг.

Има традиционни подаръци при кръглите годишнини от сватбата, а вие дори да не следвате всичко по канон, няма да е лошо да се информирате за тях. Така любимият ви не само ще остане изненадан от символиката, която е вложена в тях, но и ще се почувства специален.

На първата година от брака лесно се избира, а после с времето става все по-озадачаващо какво да купиш на половинката, тъй като двамата делите общ бюджет обикновено, знаете от какво имате нужда и си го набавяте периодично. Освен това, поводите за подаръци са доста в ежедневието на една двойка, а идеите намаляват все повече и повече.

Почерпете вдъхновение:

Хартиената сватба е първата годишнина. Тогава може да вложите своя талант в писането и да подарите кратък стих върху красива хартия. Може да го навиете на папирус и да подарите писмо в бутилка с ръчно написания от Вас стих. Може също така да вземете билети за културна проява или интересна книга.

podarisliubov-snimka-pismo-v-butilka-i-vyzglavnichki

Памучната сватба е втората годишнина. Тук много удачни са подаръци като спален комплект, скъпо бельо, покривка за масата за хранене, или комплект възглавнички – с Ваши снимки или с весели послания.

Кожената сватба се отбелязва на третата година. Вариантите са все интригуващи – яке, ръкавици, кутия за вино, палто, чанта или колан.

Четвъртата годишнина от сватбата преминава под знака на изобилието и особено ключови са плодовете и растенията, сред които предимно цветята. Картини, чайници, бижута, шалове, шампанско и вкусотии от природата са все препоръчителни подаръци.

Петата годишнина се свързва с дървената сватба. Подходящи са кутии за накити, рамки за снимки, албуми с дървен обков, домакински принадлежности от дърво, игри като шах, домино и други занимания, които „младоженците“ биха могли да споделят заедно.

Скачаме директно на десетата годишнина, която се нарича тенекиена. Всякакви аксесоари и прибори се вписват в мотото на празника, а след такъв период заедно, вие несъмнено знаете какъв е вкусът на партньора ви.
podarisliubov-snimka-shampansko-i-metalna-chiniq

Ако чукнете 15 години съвместен живот, вие ще отбележите вашата кристална сватба. Стъклените съдове и чаши за питиета са абсолютно в синхрон с изградените до този момент кристално чисти отношения. А само след още 5 години вие ще вдигнете наздравици в тях за своята порцеланова сватба. Тогава е уместно да се спрете на подаръци, които са от същия материал и създават задушевна атмосфера в дома ви.

Rate article
Add a comment