Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Актуални SEO новини

Актуални SEO новини, полезна информация, както за начинаещи СЕО оптимизатори, така и за напреднали, както и много ценни съвети за подобряван...




Актуални SEO новини, полезна информация, както за начинаещи СЕО оптимизатори, така и за напреднали, както и много ценни съвети за подобряване позициите в Гугъл, без значение в каква област е Вашият (или пък клиентският) ви сайт.

За никого не е тайна, че световният лидер в търсещите машини е Гугъл. Именно и към по-добри резултати в Гугъл с се стремят повечето SEO експерти.
Но как да постигнем това? Какво се изиква от нас? Може ли всеки да оптимизира сам сайта си, или трябва да се допита до експерти? Това са важните въпроси, касаещи СЕО-тата в днешно време.
Тъй като Google въвежда постоянно новости, някой неща премахва, то е важно да следите актуални СЕО новини. Именно в W-SEO.com, освен с фирмена информация, ще можете да научите и ценни съвети, актуални тенденции и трендове, както и новостите, касаещи Search Engines.
Ето, вече сме април 2019, нека Ви дадем пример със социалната мрежа на Гугъл - Google Plus. Тя вече не работи. Нямаше как да разберете това, ако не четете ежедневно сайтът VISEO com.
Естествено, повечето медии съобщиха за това, но онлайн, в този сайт, който по-горе
цитирахме, ще научавате новостите първи.



No comments