Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

ПАСТЕЛНА ФЕЕРИЯ И ЯРКИ ТОНОВЕ ПРЕЗ ТОЗИ СЕЗОН

И двете тенденции присъстват в облеклото, като нежните цветове се редуват с весели и наситени тонове, което дава голяма свобода на избор на ...



И двете тенденции присъстват в облеклото, като нежните цветове се редуват с весели и наситени тонове, което дава голяма свобода на избор на дамите. Запознайте се с цветовете според световните модни експерти:

1. Слънчево жълто

Началото на пролетта се ознаменува с първите слънчеви лъчи. Неслучайно този цвят присъства в пролетните модни колекции. Искрящо жълтите тонове създават настроение и оптимизъм, и със сигурност са добро решение за топлите месеци.

2. Трева, огряна от слънчевите лъчи


Да, зеленото също ще бъде много актуално в най- ярките си варианти. Спокойствието, което създава този цвят, е съчетано с истинска свежест и усещане за ново начало.

3. Испанско червено

Ярко и наситено червено, което веднага грабва погледа с живият си и страстен нюанс. То ще е популярно през пролетта и е много добра идея да се сдобиете с рокля в испански стил, точно в този цвят.

4. Искрящо синьо…
Нюансът, който представя синьото през идващия сезон, е много далеч от носталгията, която вдъхват морските пейзажи. Този тон е жив, наситен и изпълнен с енергия.

5. …носталгично синьо

Цветът на морската вода често буди сантиментални чувства у хората. Но, заедно с това, той носи и усещане за покой и спокойно съзерцание.

6. …и нежна синева

За разлика от предходните предложение, този цвят е пастелен и създава усещане за ефирност и нежност. Това е най-сполучливото решение за романтични дълги рокли и поли.

7. Сиволилаво в млечен тон

Нюансът е неутрален, но се запомня лесно, заради елегантността, която излъчва. Това е едно от най-стилните предложения за пролетта

8. Ледено кафе

Цветът е по-скоро характерен за есента, заради землистите нотки в него. Те са покрити с тънък слой лед, който му придава пролетна свежест.

9. Кварцово розово

Млечно розовият цвят е нежен и сякаш е измислен, за да украсява романтични рокли и дълги, ефирни поли. Сигурни сме, че ще допадне дори и на дамите, които не са много сантиментални.

10. Праскова със сметана

Точно така изглежда другият актуален цвят за пролетта. Толкова красиво и бонбонено, че няма как да не си купите поне едно нещо, оцветено в този нюанс.

Голямото разнообразие на цветове през идващата пролет е чудесно за тези от вас, които обичат разнообразието и носят облекла в няколко различни стила.


No comments