Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Трябва ли ни адвокат при ПТП, в което сме пострадала страна?

Наемането на адвокат по застрахователно право в София може да бъде предизвикано в следствие на пътен инцидент, в който сте страна, която е у...

advokat-ptp


Наемането на адвокат по застрахователно право в София може да бъде предизвикано в следствие на пътен инцидент, в който сте страна, която е увредена от виновния причинител на инцидента. Това, което всяко пострадало при ПТП лице трябва да знае е, че не бива да подлага на съмнение факта, че има право на обезщетение. Тъй като много компании се стремят да изплащат колкото се може по-минимални обезщетения то търсенето на адвокати птп софия следва да бъде част от вашите действия при настъпването на инцидент, причинен от моторно превозно средство. Не отлагайте, а бързо се свържете с адвокат по застрахователно право, който да на база професионалния си опит да може да предяви претенции към застрахователя на виновната страна и така да получите максимални я размер от полагащото ви се обезщетение. 


Колкото и странно да звучи има и случаи, в които много пострадали лица от ПТП в София, всякакви други злополуки, причинени от катастрофи и дори трудови злополуки поради незнание не търсят обезщетение за причинените им вреди. При наличие на валидна застрахователна полица Гражданска отговорност на виновното лице всеки пострадал има право да се възползва от възможността да потърси своите права и да получи обезщетение от застрахователя. Основните причини за липса на претенция може да бъде бавното протичане на процедса и дори високите такси, които следва да бъдат платени. Имайте предвид, че адвокати от София, които са специализирани в застрахователно правните казуси могат да бъдат доста убедителни и наистина да ви разяснят от какво се отказвате. Наемането на адвокат, който да потърси правата ви при възникнало ПТП не бива да бъде подценявано действие от страна на пострадалите лица. Един опитен адвокат от София със сигурност ще успее да постигне много добри и във ваша полза резултати, тъй като е факт, че при дела срещу застрахователи в над 90 % от случаите съда се произнася в полза на лицата пострадали при ПТП.

No comments