Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Съвременни пищови за преписване

Технологични джаджи за преписване – никога не е било толкова лесно! Преписването не е явление от вчера и днес, както и едва ли съществува за...


Технологични джаджи за преписване – никога не е било толкова лесно! Преписването не е явление от вчера и днес, както и едва ли съществува завършил училище или университет човек, който никога не се е изкушавал да попрепише – дори и най-изявеният отличник. Невинаги можем да се похвалим със стабилна подготовка, хора сме и понякога, по ред причини, не сме си научили уроците. Желанието за преписване остава еднакво през всички епохи, но се променя нещо друго – методите за осъществяване на тази отговорна „задача”. Съвременните учащи вече нямат нужда от миниатюрни бележчици в скута, драскане на цели пасажи по китки и длани, сподавени прошепвания от разстояние без никакъв технически предавател и тем подобни „трикове”, добре познати на мнозина. Днес, в ерата на интернет и силно развитите компютърни технологии, нещата стават по-лесни за употреба, в това число и шпионските джаджи от типа на слушалки за преписване и микропредаватели, които вземат връх в класацията на средства, използвани с цел преписване. Всичко, което ни трябва, е комплект за преписване, най-общо съставен от: чифт слушалки, като особено ценни са безжичните, химикалка, микропредавател, диадема, блутут и т. н., като всеки отделен комплект може да съдържа по няколко от изброените неща, на приемлива цена. Микропредавателят може да бъде поставен в банкова карта, в огърлица, в ръчен часовник и къде ли още не, но винаги на място, за което никой няма да предполага.
Ето какво е задължителното съдържание на комплект за преписване:
⮚ микропредавател;
⮚ слушалки.
В зависимост от индивидуалните ви предпочитания, микропредавателят може да бъде:
 - за директно поставяне в ухото;
 - затворен в украсителен елемент на огърлица;
- вграден в гривна;
- вмъкнат в копче;
- дискретно „инкрустиран” в брошка;
- сложен в ръчен или джобен часовник;
- ефектно и напълно невидимо поставен на банкова карта;
- вътре в химикалка;
- монтиран в чифт очила; както и в много други предмети, като връзката може да се осъществява чрез вашия телефон или посредством друго устройство.


Онлайн  магазин за шпионски устройства Spy Secrets може да ви помогне в избора на средство за преписване. При нас ще откриете комплекти с различна визия и начин на функциониране. Гарантираме перфектно качество на звука и безупречна работа през цялото време на вашия изпит, освен задължителната дискретност.


Оригиналните комплекти за преписване от Spy Secrets

С комплектите за преписване на онлайн магазин Spy Secrets вие получавате сигурност и комфорт при използване. Те няма да ви предадат в решаващ момент – нито в позицията ви на подсказващия, нито като получателя на информацията. Всеки от комплектите е с двугодишна гаранция. Следвайте правилно описаните инструкции, включете, изпробвайте и се оставете на вашия шпионски помощник по време на изпит – без никакви притеснения!

No comments