Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Банкнотоброячни машини за финансови институции

Днес ние, екипът на PRPUZEL имаме удоволствието да Ви представим една компания, предлагаща специализирано оборудване за финансови институции...


Днес ние, екипът на PRPUZEL имаме удоволствието да Ви представим една компания, предлагаща специализирано оборудване за финансови институции.
Става въпрос за TSST.bg, компания, нареждаща се сред лидерите в областта на банкнотоброячните машини и специализираната апаратура за подобни дейности и институции.

Ето и защо да се доверите на тази фирма. Първата причина се крие в това, че фирмата е с дългогодишен опит. От началото на 1991 година стартира дейност в София, което я прави една от най-старите на пазара в страната ни.
Втората важна причина, това е факта, че се състои от екип от специалисти с високи познания в областта на електрониката и в обслужването на банково оборудване.

Няма как да не споменем, че компанията оперира с редица банкови институции в страната.
През годините, тя се доказва като една от бързоразвиващите се компании, следяща и предлагаща най-новите трендове на пазара за банково оборудване.

Банкнотоброячните машини, които предлага на пазара са разнообразни, според спецификите и натоварването на клиентите.
Ако приемем, че сте служител в  изключително натоварен банков офис, то определено банкнотоброячната машина трябва да може да се справя с интензитета на работа, т.е. да обезопачи натоварването.
Компанита TSS.bg може да направи индивидуална оферта спрямо вашите нужди, след като направи задълбочен и детайлен анализ именно на натовареността на дейностите Ви.

Фирмената политика, която в TSST следва е подчинена на няколко основни цели:
Максимална ефективност и удовлетворение  потребностите на  клиентите, в това число предлагане на конкретно оборудване и услуги, които да са на 100 % в помощ на дейността, услуги и цялостни решения в сферата на високотехнологичната обработка на пари в брой
Партньорство с водещи прозводители на банково оборудване с доказана марка за качество и надеждност Висококвалифициран екип от сервизни специалисти които да отговарят на високите изисквания и технически предизвикателства, пред които се изправят в работата си.
И всичко това ,на достъпни за пазара цени, с бързо действие в случай на необходимост от реакция, както и на изключително високо ниво.

No comments