Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Оптимизация за търсачки за Google

Сайтът е безполезен, ако хората не знаят къде да ви намерят. Дали вашият сайт е в горната част на резултатите  на Google, зависи от това дал...


Сайтът е безполезен, ако хората не знаят къде да ви намерят. Дали вашият сайт е в горната част на резултатите  на Google, зависи от това дали знаете как Google го индексира, или иначе казано, дали знаете как работят търсачките, и в частност, как работи Гугъл. Тъй като само инженерите, работещи в Google, знаят отговора, от нас зависи да мислим как работи и това, което знаем, че не работи.
Оптимизация за търсачки за Google
Първо трябва да знаете какво точно ще правите на вашия сайт, така че Google правилно да разпознае и класифицира вашия сайт, това е първата стъпка за постигане на високи позиции в Google. Интернет маркетинг SEO, и по-специално, Google SEO е ключов момент в разработване на вашия сайт. По-лесно е да направите сайта по-лесен за разбиране за Google bots. Тогава е по-вероятно да получите първо място в индекса на Google. Google маркетинг е отговорът на вашия въпрос.
Google, търсачка № 1 в света
Ако стигнете до този сайт, най-вероятно сте го намерили с търсачка и вероятно това е Google. Понастоящем Google доминира на пазара на търсачките отчасти поради своите резултати и по-важното заради „неподправения“ вид. Ако посетите Yahoo или MSN, има толкова много информация, че лесно може да затрупа типичен потребител.
Статията продължава  тук:   Click Here

No comments