Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Вътрешна (On-site) SEO оптимизация

On-site  SEO оптимизация играе не по-малка роля от външната. Ако не я направите   няма да може да популяризирате своя сайт. Днес търсачкит...





On-site SEO оптимизация играе не по-малка роля от външната. Ако не я направите  няма да може да популяризирате своя сайт. Днес търсачките отлично разбират дали сайтът е направен за пари или за хора. Следователно висококачествената SEO оптимизация няма да бъде направена без работа върху вътрешното съдържание на ресурса.
Вътрешната оптимизация на уебсайтове е един от най-важните етапи на SEO популяризация, която е насочена към подобряване на техническите, поведенчески, визуални и маркетингови качества на интернет ресурса.
Какво включва вътрешната оптимизация?
Вътрешната оптимизация на уебсайтове се извършва в съответствие с алгоритмите на търсачките (Bing, Google и др.) И спецификата на проекта, който се популяризира. Състои се от много различни произведения, всяка от които може да повлияе на видимостта в World Wide Web, класирането и индексирането на уеб страниците.
Одит на сайта и отстраняване на проблеми. Предварителният етап на оптимизацията на търсачките е да се извърши одит на ресурса за неизправности и грешки, идентифициране на фактори, които намаляват позицията в резултатите от търсенето, намиране на решения и др. HTML изходният код се проверява за валидност, фуния за продажби за възможността за ангажиране и продажба, дизайн за привлекателност и др.
Анализ на пазара, конкурентите, целевата аудитория. Данните, получени по време на одита, са основа за по-нататъшна оптимизация на ресурса. Те позволяват да се разбере как точно потенциалните клиенти търсят продукти, кои ключови думи използват, какво е търсенето на определен тип услуга, какви са тенденциите, кои ключове се използват от конкурентите, как правилно да се конструира UTP (уникално предложение за продажба) и т.н.


Важно уточнение! Цялата статия можете да прочете тук

No comments