Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

SEO услуги

Оптимизация на сайт - SEO услуги, предлагани от VISEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТОВЕ W-SEO.com  предлага услуги за оптимизация и интегрирана SEO рек...


Оптимизация на сайт - SEO услуги, предлагани от VISEO

ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТОВЕ
W-SEO.com  предлага услуги за оптимизация и интегрирана SEO реклама на сайтове в Германия и други страни в Европа, както и в България. В резултат на SEO услугите сайтът стига до първите позиции в резултатите от търсенето на търсачките, като по този начин привлича посетителите и гарантира продуктивната работа на сайта.

В Европа и в частност в Германия, ние предлагаме предимно SEO за  Google - днес тази търсачка заема около 90% от европейския пазар (около 98% в немската версия на google.de). В Русия, в допълнение към Google, е необходимо да се популяризира сайтът в Yandex, тъй като тази система осигурява около 50% от посетителите, разделяйки пазара за търсене наполовина с Google.

SEO
ЗА ПРОМОЦИЯТА НА САЙТИТЕ
Оптимизацията за търсачки е серия от мерки, насочени към гарантиране, че сайтът заема най-високите възможни позиции в списъка за търсене за необходимите ключови думи. Високата позиция на сайта привлича посетителите от търсачките, като по този начин се гарантира продуктивната работа на сайта.

Позицията на даден сайт в търсене показва колко търсачки считат сайта за подходящ за заявка, посочена от потребителя. По този начин задачата на оптимизатора е да подготви сайта и да убеди търсачките, че сайтът отговаря на заявката най-пълно в сравнение със сайтовете на конкурентите.

Защо всъщност трябва да популяризирате сайта? Със сигурност всеки познава основните си конкуренти много добре и ако не са много много от тях, тогава може да се смята, че няма нужда от популяризиране на сайта, тъй като той вече ще се проведе на първата страница на Google или Bing за всички необходими заявки. Всъщност ситуацията е различна - за да преброите всички конкуренти, достатъчно е да въведете търсената фраза за търсене и да разгледате броя на сайтовете, които търсачката е намерила. Резултатите със сигурност ще ви накарат да се чудите - при някои конкурентни заявки са възможни няколко милиона резултати.

Поискайте оферта за SEO още днес, ползвайки следните данни за контакти:

No comments