Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Какво кара хората да предпочетат един онлайн риболовен магазин пред друг?

Риболовът означава различни неща за различните хора. За едни той е хоби, за други – средство за препитание, а за трети е стара семейна тради...

Риболовът означава различни неща за различните хора. За едни той е хоби, за други – средство за препитание, а за трети е стара семейна традиция. За практикуването му обаче отдавна не е достатъчно да имаш само пръчка, влакно, кука и стръв. Днес риболовното оборудване включва стотици видове приспособления и продукти, чието набавяне е по-лесно да се случи от онлайн риболовен магазин.

Защо все повече рибари решават да закупят нужните им приспособления онлайн?

Електронната търговия се разраства не с години, а с часове. Бъдете сигурни, че в момента, в който четете настоящия материал, в Интернет пространството са се появили десетки нови магазини. Този начин на пазаруване предлага удобство на купувачите и им предлага много повече възможности за избор. 

Това важи с пълна сила и за риболовните електронни магазини, какъвто е ribarcheto.bg – доста популярен сред родните риболовци и особено шаранджиите. Електронната версия на магазина има обособен специален раздел за шаранджийски риболовни принадлежности. В него са включени десетки, напълно различни видовете стоки, като всеки вид е представен в отделен подраздел.

Този начин на представяне на риболовните приспособления е една от главните причини все повече риболовци да купуват нужните им такъми от надежден онлайн магазин. За тях добре работещата платформа е тази, която е добре структурирана. Дизайнът на самия сайт осигурява добра навигация, което значи бързо ориентиране и намиране на търсената категория продукти.

Единствената причина почитателите на риболова да предпочетат даден онлайн риболовен магазин пред друг, бил той и физически, е отличното потребителско изживяване. Предпоставките да се привлекат потенциални потребители, и по-важното – да бъдат накарани да купуват са няколко:

Богат асортимент от стоки, добре разграничени по видове;

Качествени продукти – по възможност на утвърдени марки;

Изгодни цени – вносителите на риболовно оборудване печелят предимство;

Лесна навигациия ;

Оптимален набор от функции на сайта – отзиви за продуктите, отговори на често задавани въпроси, възможност за консултация с продавач;

Бърза доставка на поръчаните продукти.

Покупката на стръв и приспособления за риболов от електронен магазин е не просто най-доброто, но единственото решение за много рибари. Риболовът е хоби, което кара практикуващите го да прекарват всяка свободна минута до река или друг водоем с въдица в ръка. И точно тук е уловката – рибарите искат да ловят риба, когато са свободни, а не да обикалят магазините, за да се снабдят с необходимите им риболовни принадлежности.

Винаги достъпната информация – бонус за добро потребителско изживяване

Любителите на риболова, а също и професионалните рибари, се нуждаят от изчерпателна информация относно всеки отделен продукт. Изключение са само случаите, когато клиентът купува конкретен артикул за пореден път. Той вече познава неговите качества и явно е останал доволен. За всяка друга ситуация, посетителят се нуждае от подробна информация относно продукта, за да реши дали да го купи.

Онлайн магазините, които са съумели да представят продукцията си по перфектен за потребителите начин, реализират повече продажби. И тук не говорим за празни хвалебствия (всеки търговец си хвали стоката), а за важни данни като технически параметри, материали, предназначение и т.н.

Това, че даден запален рибар ще купи риболовна принадлежност от даден магазин, не гарантира, че той ще се превърне в редовен клиент. Привличането на посетители в интернет е лесно, стига да е проведена добра рекламна кампания. Трудното е да спечелиш доверието на конкретния човек, за да го накараш да купува. И то не еднократно, а редовно.


No comments