Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Почистващи препарати и детергенти с ниско ниво на пяна

  Класификацията на синтетичните детергенти се различава от конвенционалните продукти. Те включват сапунени разтвори, чийто основен компонен...

 


Класификацията на синтетичните детергенти се различава от конвенционалните продукти. Те включват сапунени разтвори, чийто основен компонент е синтетична основа. Те са в състояние да премахнат петна дори от най-твърдите тъкани.


Какви видове има?


На първо място, детергентите се различават по външен вид. Има няколко категории почистващи компоненти за пране на дрехи. Те могат да бъдат твърди, прахообразни или течни. Също така, има универсални, които са подходящи за пране на памучни и боядисани тъкани, дебели и тънки влакна.


Детергентите съдържат вещества, които усилват измиващия ефект на водата. Първите такива вещества бяха извлечени от естествени вещества. Днес обаче те се заменят със синтетично вещество, подобно на сапун. Такива детергенти се използват както за домашна употреба, така и за промишлена употреба за избелване на текстил или за стерилизация на оборудване в хранителната зона. Дори при производството на козметика се използват синтетични препарати.


Област на приложение


Всяка точица в къщата, било то върху мебели, вещи или съдове, дразни и внася неприятни емоции в живота ни. Всяко замърсяване се нуждае от индивидуално почистване. Разбира се, никой не иска да седи три часа на едно място и да го търка до дупките, губейки времето и нервите си. И повърхността на такива усилия може да не издържи и бързо да се влоши.


За премахване на всякакъв вид замърсявания се използват синтетични препарати. Поради своите свойства те са в състояние да почистват спално бельо, съдове, водопровод и др. Всичко, което е необходимо от вас, е да изберете правилния състав. В днешно време всяка година производителите произвеждат огромно количество различни препарати. По-голямата част от населението използва всичките им разновидности.



Когато избирате каквито и да е битови химикали, прочетете инструкциите и препоръките за употреба, тогава всички петна в дома ви ще изчезнат, без да губите допълнително време.

No comments