Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Съвети за намиране на страхотни оферти за резервация на семеен хотел в София

Съветите са предоставени от туристически портал www.hote.li  Възможно ли е да се получи оферта за запазване на хотелска стая, която е по-д...



Съветите са предоставени от туристически портал www.hote.li 


Възможно ли е да се получи оферта за запазване на хотелска стая, която е по-добра от обявената? Да, всичко се постига със знания и малки трикове. Тази колекция от съвети ще ви насочи към най-добрите начини за резервация на семеен хотел в София, както онлайн, така и офлайн.

 

Много често може да откриете доста по-добри оферти при търсене онлайн, отколкото с използването на някой туристическо бюро. Но не винаги онлайн резервациите са най-евтиният вариант. Има вероятност, при директен разговор с управителя на хотела, вие да успеете да уговорите още по-изгодна цена, особено ако сте по-голяма група или отсядате в хотела за повече време.

 

Пазете се от „специални оферти“от големите хотелски вериги, широко рекламирани в медиите. Предложението „третата нощувка е безплатна“ например, може да се окаже, че е по-скъпо от нормална резервация за три нощувки. „Пакет меден месец“ може да ви струва доста пари, а всъщност по-различното от нормалните резервации да бъде бутилка шампанско и кутия шоколадови бонбони. По-вероятно е да получите наистина приятно изживяване в по-малките семейни хотели, тъй като там персонала обикновено е едно семейство, за което хотела е единствения бизнес и за да бъде той успешен, на клиентите се гледа като на близки приятели, които са дошли на гости.

No comments