Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Защо да си подарите пачове за очи? Причини и полезни свойства

 Защо да си подарите пачове за очи? Причини и полезни свойства Пачовете за очи са популярни в цял свят заради възможността си да регенерират...



 Защо да си подарите пачове за очи? Причини и полезни свойства

Пачовете за очи са популярни в цял свят заради възможността си да регенерират изтощената от ежедневието кожа.

Разбира се, те са страхотен подарък, който можете да направите са себе си или ваш близък, като разновидностите са много, а натуралните съставки на корейската козметика в тях се борят с различни състояния на кожата на лицето.

В текущата статия ще си поговорим относно това защо би било добре да се използват въпросните пачове при наличие на дехидратация на кожата, изтощена кожа под очите и когато имате нужда от качествено озаряване.

Ако усещате или виждате в огледалото, че кожата в околоочната област е подпухнала, променила е цвета си или е дехидратирана, то имате нужда от качествени пачове, които да се справят с проблема.

Защо пачовете са толкова ефективни и каква е процедурата?

Пачовете за очи, независимо дали говорим за такива с екстракт от лайка, пачове с розова вода, екстракт от агаве или черни перли, са малки образувания от типа на „маските за лице“, които можем да прикрепим към околоочната област на лицето.

Те са подходящи през сутрешната рутина, а за по-голяма свежест, могат да бъдат съхранявани и в хладилник. Обикновено, кутиите на пачовете съдържат 60 броя, като това ще стигне за ежедневни процедури в рамките на месец.

След първите няколко процедури ще забележите невероятния ефект на хранителните вещества, като кожата ще става по-еластична, хидратирана и отпочинала.

В горната графика можете да видите петте стъпки, които трябва спазвате ежедневно, за да усетите ефекта на пачовете.

Първо е важно да почистите лицето си. Това може да стане с други корейски козметични продукти, като тонери за почистване и прочие.

Можете да избирате между есенция или серум за рехидратация на кожата, а след това идва и ред на пачовете.

Държат се на лицето около 10-20 минути, а след това се отлепят внимателно.

След като приключите с тях, можете да продължите с останалата част от дневната си рутина.

Комбинирайки пачовете с хидратиращи гелове и тонери може да усили ефекта от натуралните съставки, с които са обогатени и да забележите ефекта си още след първите няколко процедури.

Кожата остава отпочинала и озарена за дълго време.

Например, ако вземем пачове с екстракт от лайка за очи, то ние можем да ревитализираме кожата си в рамките на текущия месец. Какъв по-добър подарък за кожата на лицето ни от това?

Именно, за да бъде кожата стегната и отпочинала, то трябва дневна грижа, особено в по-напреднала възраст, когато тя губи еластичността и синтеза на някои от полезните ензими.

Причините да използваме пачове, както стана ясно, са много, а ползите още повече.

Последни думи относно пачовете

Направете страхотен подарък на ваша близка или на себе си. Пачовете могат единствено да обогатят лицето с нужните хранителни вещества и да подхранят околоочната област.

Това чудо на корейската козметика е достъпно както по целия свят, така и в България, така че се възползвайте от разновидностите и възможността за домашно подхранване на кожата.


No comments