Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Съвети за избор на подарък, подходящ за момиче

Изборът на подарък за любим човек винаги е труден и това начинание е отговорно. Особено когато е подарък за момиче. Особено когато си мъж и ...


Изборът на подарък за любим човек винаги е труден и това начинание е отговорно. Особено когато е подарък за момиче. Особено когато си мъж и не разбираш "тези дамски неща". И ако първата мисъл, която веднага идва в главата на озадачен мъж, е: „Трябва да купя бижу…“, то втората обикновено я следва: „Кое бижу да избера?“ Време е да разберете всички тънкости при избора на бижута, за да правите винаги незаличимо впечатление!

Предпочитания

Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е какви бижута предпочита да носи самото момиче: златни или сребърни, големи или миниатюрни, еднотипни или многоцветни. Това е важно да се има предвид не само защото тя е тази, която ще трябва да носи бъдещия подарък (и трябва да й хареса), но и защото предпочитанията при избора на метал могат да показват алергия (може би тя носи само сребро, защото не може да носи злато ).).

Стил

Вторият важен източник на информация е обичайният стил на облекло. Ако най-често едно момиче носи дънки с маратонки, тогава класическият комплект златни бижута с перли ще бъде съмнително решение, но необичайна сребърна моно-обеца или модерна гривна ще ви бъдат полезни. В същото време основната класика е идеална за момиче, което отива на работа и има богат бизнес гардероб.

Външен вид

Ще се изненадате, но бижутата могат умело да засенчат красотата и да я направят по-ярка (ако са избрани правилно, разбира се). Момичетата със студен оттенък на кожата са склонни да носят по-сребърни и от бяло злато бижута, а с топъл оттенък на кожата - червено злато и сребро с позлата. Ако избирате бижута с цветни камъни, се ръководете от цвета на очите и косата : блондинките са подходящи за сини камъни (топаз, сапфир, танзанит), брюнетките - сочно червени (гранат, рубин), червени - зелени (смарагд , ахат, хризолит).

Индивидуалност

В случай на подаръци трябва да се вземе предвид един интересен психологически ефект: всичко, което е подбрано лично за лицето, което се представя, е от голяма стойност за човек. Така бижу с първата буква на име, зодия, гравиране на важна дата или мотивираща дума ще се превърне в значим талисман за момиче и ще ви осигури статута на внимателен и чувствителен човек. Например, гривна, на която в мини вариант е изобразена зодията на момичето - това е перфектно решение за специфичен, персонализиран подарък. Друг пример - Гердан с буквата на момичето - също удачно решение.

Характер

Трудно е да се прецени колко точно можете да изберете бижу по характер, но все пак има някаква връзка. Ето малък намек на кои бижута трябва да обърнете внимание, като знаете природата и доминиращите черти на характера на момичето:

Темпераментна и артистична дама - ефектен пръстен.
Креативно и романтично момиче - декорация с естествен камък.
Скромни и нежни дами - перли.
Обичащи да бъдат в центъра на вниманието – големи обеци с висулки или моно-обеци.
Активни и удобни - обеци.
Общителни и отворни - гривна.
Сдържани и разумни - класически комплект (пръстен + обеци).
Уверени и целенасочени - бижута с диамант.

Универсалност

Ако в случай на пръстен трябва да знаете точния размер на бижуто, а в случай на дизайн трябва да сте сигурни в предпочитанията на момичето, тогава минималистично колие или трансформиращо бижу, което собственикът ще носи както иска може да се превърне в универсално решение. И разбира се, не трябва да отписвате печелившата класика на подаръка - диамант: символ на силна любов и искреност на чувствата, който ще впечатли всяко момиче.

Значение

Специално място в класацията на идеалните подаръци за момиче заемат значими бижута, символизиращи желанието да прекарате остатъка от живота си с нея. Ако решите да впечатлите любимата си с предложение за брак, ще трябва да се потрудите доста с избора на годежен пръстен. По-добре е да предпочетете класическия дизайн: тънка, гладка рамка с един блестящ прозрачен камък (кубичен цирконий или диамант) в елегантна настройка на зъбците. Но е по-добре предварително да уточните размера, като внимателно попитате самото момиче или го определите сами по пръстена, който обикновено носи.

Надяваме се, че статията Ви е била полезна и ще Ви бъдем благодарни, ако я споделите с приятели.

No comments