Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Какъв часовник да изберем за подарък?

Красивият часовник открай време винаги привлича погледите и е обичан аксесоар и от мъжете, и от дамите. Навярно и вие си спомняте онзи прекр...



Красивият часовник открай време винаги привлича погледите и е обичан аксесоар и от мъжете, и от дамите. Навярно и вие си спомняте онзи прекрасен разказ на О’Хенри, в който за Коледа бедна двойка съпрузи си подаряват най-ценното – обич. А злополучните им подаръци само доказват това. Тя – отрязва дългите си коси, за да купи на мъжа си верижка за часовник, а той, от своя страна, продава часовника си, за да й вземе онази красива скъпа шнола за коса, която тя си беше харесала на една витрина.

Е, днес за щастие повечето от нас могат да изберат хубав часовник според джоба си и даже да направят оригинален и стилен подарък на близък. Тенденциите са часовниците да бъдат красиви и елегантни като истински бижута. На мода са верижките, които блестят с красота и стил. Те могат да бъдат кожени, с красиви метални акценти, имитация на злато или сребро. Има, разбира се, и разкошни модели, продаващи се онлайн, които са всъщност гривна-часовник и са особено актуални и красиви.

Много модерни са също часовниците, които се предлагат с две каишки, едната – кожена, а другата стои като романтична гривна. Тя е постигната със специален малък шал за китката, а часовникът така е направен, че много лесно се премества. Така с един часовник получавате цели две различни и особено оригинални визии.

Доста класно безспорно стоят и часовниците с кристали Сваровски. Те са хит и тази година, а в комбинация с имитация на бяло злато стоят направо повече от шик. Ако ги съчетаете с красива гривна с кристали Сваровски, която даже се продава като подарък от различни козметични компании, наистина ще заблестите. Е, почти като звезда.

Ако подбирате подарък за мъж, спрете се на модел, който знаете, че той ще хареса. За джентълмена с изтънчен вкус подберете масивен модел, който да подхожда на стила и визията му. Ако е спортен тип – и часовникът трябва да бъде такъв. Но ако е един елегантен мъж, който винаги е в перфектен костюм – нека и часовникът да допълва визията му и да бъде един красив и стилен акцент.

No comments