Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Съвети за справяне с неудобни обувки

Купили сте си обувки онлайн или пък сте си взели такива, за които сте си мислели, че ще се отпуснат с времето, но това така и не станало. С...


Купили сте си обувки онлайн или пък сте си взели такива, за които сте си мислели, че ще се отпуснат с времето, но това така и не станало. Сигурно вече се отчаяли, че никога няма да ги носите. Е тази статия има за цел да ви вдъхне надежда, че можете да ги оправите и да ги носите с усмивка на лице.

Можете на сложите торбички с вода и да поставите обувките във фризера. Това обикновено действа за твърда кожа, която се отпуска доста по-трудно. Методът е бърз, ако нямате време да ги разтъпквате.

Друг метод е да носите неудобните обувки с дебели чорапи. Така постепенно ще се отпуснат и разширят и когато ги обуете няма да ви убиват.

Друг вариант е да ги намокрите и добре да ги натъпчете с вестници. Правете това няколко дни и те ще се отпуснат.

Разбира се, ако не са ви толкова скъпи, можете да ги замените с по-голям номер или друг модел. Този вариант важи за онлайн магазини и физически. Все пак в условията на онлайн магазините има клауза, която ви дава право от 14 дни срок да върнете закупената стока или да я замените с друга.


Но за да не се стига до замяна и разширяване, просто купувайте обувки, които са ви по мярка. Пробвайте ги, когато краката са ви уморени, тъй като тогава ще усетите, ако нещо ви убива, не вие удобно и няма да направите компромис с качеството. На пазара има голямо разнообразие, така че с малко повече търсене, сме сигурни, че ще намерите това, което искате и ще си спестите всички тези неща, които описахме по-горе.

No comments