Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

КАКВО ПЕЧЕЛИ БИЗНЕСЪТ ВИ, КОГАТО РАЗПОЛАГА С ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА?

Чували сте оферти за виртуална разходка, 360-градусова панорама, виртуозно представяне, но все още се питате: Какво значи това за моя бизнес...



Чували сте оферти за виртуална разходка, 360-градусова панорама, виртуозно представяне, но все още се питате: Какво значи това за моя бизнес? Какво ще спечеля?

Виртуалната разходка осигурява обиколка на вашия бизнес-обект– на бизнеси от всякакъв тип – за да привлича и печели повече клиенти. А само чрез Street View Trusted, вашият бизнес може да осигури ‘See Inside’ виртуална разходка чрез Google Maps. Следователно, виртуалните обиколки не са само по улиците на градовете, а надничат вътре, във вашето бизнес-пространство.

Един път направена, ползите за вашия бизнес са многобройни. Те се отчитат и от бизнес-статистики, и от Google изчисления, но и от думите на много клиенти по света.

Завършеният продукт бе великолепен, правейки за нас много по-лесно да покажем нашето съоръжение за потенциалните ни клиенти.’ – споделя директорка на Спортен център в Ню Йорк. Виртуалната разходка е скок от въображението на клиента към реалното предложение. Подготовка за мястото, което възможните потребители са избрали. Бизнесът ви е видим за всеки клиент, от вашия град, страна, континент – докъдето интернет достига. От всяка назована полза, произлизат други, по-малки невидими такива, които увеличават ефективността на вашия бизнес. Това значи, че един клиент може да разглежда вашата виртуална разходка, но и да дава оценки, ревюта и предложения. Така е възможно вашият бизнес да направи промени, които не са били заложени в предварителния план.

 Виртуалната разходка привлича със своята атрактивна визия, тя не оставя безразличен клиента. Неговият поглед не се разсейва, както когато гледа обикновено слайд-шоу или постоянно кликва, от една снимка на друга, за да научи повече, това което го интересува.

Английска компания, която е започнала да използва платформата, е направила разчет, достигайки до извода, че според виртуалната разходка е на изключително добра цена, защото дори вмествайки я в схемата на ежедневните разходи, тя им излизала по малко от 1 лира на ден.

Източник: www.doe.bg

No comments