Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Модерните дамски облекла в топли слънчеви нюанси

Жълтият цвят е счита за най-светлият, свързан със слънчевата светлина и светлината на деня, както и с топлина, уют и комфорт. Той е ярък, ди...




Жълтият цвят е счита за най-светлият, свързан със слънчевата светлина и светлината на деня, както и с топлина, уют и комфорт. Той е ярък, динамичен, светъл и свободен, символизиращ отвореност към света и оптимизъм.



Съвременните дамски костюмив жълт цвят са изключително силна тенденция. Това е израз на една от основните човешки потребности - необходимостта от отваряне. Този цвят обикновено се избира от хора, които търсят нови, свободни взаимоотношения, които искат да разкрият своите способности и да станат по-щастливи.

Той допада също на тези, които са напрегнати от дълго време и искат да се отърват от това напрежение. Предпочита се също така от хора, на които им предстои дълго пътуване, защото те са недоволни от своя дом, обстоятелства и отношения със своите близки.
Жълтият цвят и златото са взаимосвързани. Ако жълтият цвят символизира освобождението и щастието, тогава тази стойност се усилва от полираната, лъскава повърхност. Златото, независимо от неговата стойност, изразява усещане за лъчезарно щастие.

Златистият цвят е цветът на богатството, материалното благополучие и духовното здраве. Жена, която избере вечерна рокля в златист цвят има високи идеали и критерии. Тя е уверена в красотата и съвършенството си и не се страхува да бъде в светлината на прожекторите.
Червеният цвят подобрява ефекта на жълтото и жълто-кафявото. Всички нюанси на кехлибара създават усещане за уют и топлина. Те са свързани с духовен комфорт и чувство за спокойствие.

Комбинацията от черно и жълто се свързва с предупреждение – това се дължи на факта, че в природата оси и пчели са в тези краски, докато в ежедневието се среща при значи на пътища и паркинги. Това е ефективна и красива комбинация, която често се използва от модните дизайнери, но с пулс на агресия. Може да не се чувствате комфортно в такава рокля или костюм, дори ако изглеждат елегантни.

Жълто и зелено са два полярни цвята. Жълтото носи разтоварваща и динамична енергия, докато зеленото олицетворява абсорбация и статика. Тази комбинация често се използва от дизайнерите, например в летните модели. Нещата са ярки, но балансирани в носят енергия на хармония.

Източник: Пресата

No comments