Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

На почивка в Бургас и курортите

На почивка в град Бургас На почивка в Бургас и курортите Град Бургас е отличен избор, където можете да прекарате лятната си ваканция. Той е ...


На почивка в град Бургас

На почивка в Бургас и курортите
Град Бургас е отличен избор, където можете да прекарате лятната си ваканция. Той е един от най-големите градове в България и разполага с международно летище. Това улеснява вземането на кола под наем директно от там в случай, че България е мястото, където ще прекарате вашата лятна почивка. Бургас се намира на Южното черноморие, заобиколен от много летни курорти: Слънчев бряг, Равда, Свети Влас, Созопол, Ахтопол, както и много други. Туристите обикновено избират Летище Бургас именно заради тази му близост до тях.

Интерес представляват различни забележителност. Една лятна почивка в България по Южното черноморие може да бъде изпълнена с различни забавления: плуване или събиране на слънчев загар, наемане на лодка или някакво друго водно забавление. Тази близост до природата е чудесен начин за отпускане и релаксация.


Бургас е не само летен курорт, но също можете да се възползвате от големия брой търговски центрове и музеи в зависимост от вашите интереси. Ако сте на семейна почивка и се нуждаете от транспорт, евтини коли под наем в Бургас биха били  чудесна възможност. Предварителното планиране, както и избора на места за посещение биха улеснили вашата почивка, както и наличието на GPS навигационна система, която ще Ви заведе до там, до където искате да отидете.

В града има много туристически забележителности. Екзотични ресторанти и старинна архитектура биха събудили интереса на посетителите на град Бургас. Много от сградите датират от  ХХ век. и са с превъзходно проектираната и богато украсена архитектура, което  говори за богатото културно наследство на Бургас.

Ако искате да избягате от летните горещини, парк – Морската градина е идеално място за разходки и пикници. Той е и чудесно място с изглед към Бургаския залив. Може да направите почивката си по-интересна с дейности като къмпинг, конна езда и др. Друго от нещата, които не бива да пропускате, когато посещенията Бургас е остров Света Анастасия, имащ прекрасна видимост към красивите бургаски плажове.

Може да се насладите и да си почините от сивото ежедневие докато прекарвате ваканцията си в Бургас или някое от другите красиви места в страната, както и да бъдете част от културата и традициите на България.

Снимки: Dzhunev Photography

No comments