Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Кой отговаря за реда на плота?

Какъв е нашият кухненски работен плот? Това е задкулисието на кухненския театър, където кипят сериозни кухненски страсти, правят се кулинарн...



Какъв е нашият кухненски работен плот? Това е задкулисието на кухненския театър, където кипят сериозни кухненски страсти, правят се кулинарни експерименти, решава се съдбата на бъдещите ястия, водят се войни с мръсни чинии. Ето защо е много важно да направите това място спретнато и удобно. Днес ще ви кажем как.

 Основната тайна е правилната организация.

 Не прекалявайте с няколко полезни кухненски аксесоари и забравете за бъркотията и лошото настроение. Заслужаваш го. И вашата кухня също! И така, ние разпределяме отговорностите между вашите нови асистенти.

 Контейнер за хранителни отпадъци

 Това е просто малък съд, който поставяте на масата, докато готвите. Отговаря за хигиенното събиране на зеленчукови кори, яйчени черупки и други „странични продукти“ от готвенето. След готвене той прехвърля съдържанието си в резервоара за събиране на органични отпадъци. Без боклук, без нежелани миризми.

Органайзер за мивка

Много важна част в този отбор. Отговаря за съхранението на кухненски предмети: бутилки с перилен препарат, гъби, салфетки, четки и др. Всичко е наред, всичко е под ръка.

Четка за чинии с поставка вендузи

Решава вековния проблем „къде да поставите тази четка и как да я намерите, когато имате нужда от нея?“. Четката се монтира удобно в поставка за вендузи директно към мивката, не заема много място и винаги е под ръка.

Сушилня за съдове

 Това може да бъде малка сушилня за маса или специален килим. Първият е отговорен за това, че водата се оттича от съдовете по естествен начин, втората абсорбира тази вода. Използваните материали - силикон и микрофибър имат свойства против хлъзгане, което означава, че продуктите няма да позволят на съдовете ви да скачат, бягат и се чупят.

 Микрофибърни кърпи

 Справят се отлично с почистването на съдовете, както и в комбинация на всякакви повърхности като цяло, огледала, стъкла, прозорци. Да, и самата кухненска маса също ще бъде полирана! Ето такъв страхотен екип, с който вашият плот винаги е спретнат, свободен и удобен. Тук можете да добавите още няколко помощника и да направите кухнята си още по-свободна, ергономична и стилна.

Това са:

 • Метален бар с кукички за кухненски прибори и дъски за рязане

 • Окачен на тавана рафт за съхранение на тенджери, тигани и, например, подправки

 • Кукички за кърпи и престилки

 • Кухненски парапет

 • Поставка за магнитен нож/капак за тенджера

 • Кукички вътре в шкафовете за четки и малки тигани

 • Специални кошници за вертикално съхранение на тави и дъски за рязане

 И сега можете да кажете: "Моята кухня е душата на моя дом. И изразът на моята личност!"

No comments