Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Готови ли сте да започнете да създавате красота?

Курса по миглопластика е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали ученици. https://myankova.com/obucheniya обучението е проектиран...



Курса по миглопластика е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали ученици. https://myankova.com/obucheniya обучението е проектирано по такъв начин, че след курса можете веднага да започнете да прилагате наученото. Без значение дали работите самостоятелно или в екип – получавате актуални професионални познания. Женя Мянкова ви предоставя усъвършенствано обучение в нови области и техники, както и лични препоръки за по-нататъшен растеж. 


Опреснете или задълбочете знанията си в областта на миглопластиката, за да разширите гамата от услуги на вашия салон. Ние се фокусираме върху резултатите на учениците. Курса за удължаване на мигли не изисква предварителна подготовка и е отворен за всички. Миглопластиката е най-търсената техника за прилагане на удължаване на мигли. 


Удължаването придава по-интензивен и завладяващ поглед, увеличавайки обема, дължината и извивката на естествените мигли. Нашата мисия всъщност е да внесем положителна промяна в живота на нашите ученици, за да ги накараме да се развиват и по този начин да ги превърнем в това, което винаги са мечтали да бъдат ! Курса е подходящ за салони за красота, които искат да предложат иновативна услуга на своите клиенти. По време на практическата част се използват тествани, сертифицирани и безопасни продукти. Ние ви предлагаме страст и опит, които ви гарантират пълна безопасност на едно отлично удължаване на мигли. 


Създайте ефекта, който най-много желаете върху очите си, като същевременно зачитате здравето на вашите естествени мигли. В нашия салон ще можете да намерите перфектната среда и най-доброто решение, за да придадете централно място на вашите мигли и да ги направите уникални. Искате ли да станете дизайнер на мигли? Ако вие сте козметик или гримьор или просто сте запалени по красотата на лицето? Пригответе се да извършвате миглопластика с тестван и усъвършенстван метод. С нашите курсове ще се научите да прилагате удължаване на мигли по професионален и хирургичен начин, като успявате да създадете красиви ефекти за вашите клиенти. Ще можете да научите най-ефективните тайни и трикове, като работите безопасно и удовлетворено. Иновациите и непрекъснатите тестове ще ви позволят да придобиете сигурността, от която се нуждаете, за да работите по професионален и гарантиран начин. Ние работим само с висококачествени материали, които ще ви позволят да адаптирате работата си към различните нужди на клиента. Концепцията на курса предлага изживяване от най-високо ниво за подобряване на образа, здравето и красотата на миглите. Иновациите и непрекъснатите научни изследвания завършват създаването на специфична линия продукти, посветени на красотата на очите. 


No comments