Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Професионален подарък за готвачи

  Професионален подарък за готвачи Днес, уважаеми читатели, ще Ви дадем идеи за това, какво да подарите на професионален кулинар. Благодарен...

 


Професионален подарък за готвачи

Днес, уважаеми читатели, ще Ви дадем идеи за това, какво да подарите на професионален кулинар.

Благодарение на десетките канали, представящи 24 часа в денонощието кулинарни вкусотии, благодарение на многото кулинарни риалитита, както у нас, така и навсякъд по света, броят на кулинарите – професионалисти, значително се е увеличил.

Интересът към кулинарията се увеличава и благодарение на многото блогъри, влогъри, хора, експериментиращи и споделящи своя опит в Интернет пространството, предимно в платформит за споделяне на видеосъдържание.

Днес, бихме желали да Ви споделим няколко идеи за подарък, професионално насочен за кулинари, които отговарят на по-горното описание.

Елегантен чайник, изработен от висококачествени материали

Първото ни предложение, това е професионален чайник, направен от неръждаема стомана.

Този професионален чайник тип Jasmin е подходяща за газови, електрически, стъклокерамични и индукционни котлони! Изглючително красив, удобен, подходящ за елегантно поднасяне на чай в изискани ресторанти и заведения.

Дълбока тенджера със стъклен капак

Тази тенджера със стъклен капак е подходяща за всякакви професионални печки, било то с газови, електрически, стъклокерамични и индукционни котлони! Изработена изцяло от неръждаема стомана 18 / 10, капсулирано дъно, Impact Disc Plus за оптимално разпределение на температурата и максимална ефективност, с тази технология не е необходимо да готвите на максимална температура.

Тенджерата е полирана за красив блясък и се поддържа много лесно!


Професионален тиган с капак




Няма шеф-готвач, който да не си пада по професионалната кухненска посуда. Каквото и да му подарите, той ще се радва, ще го ползва, ще се сеща за Вас.

Този професионален тиган е изработен изцяло от неръждаема стомана 18 / 10, капсулирано дъно, Impact Disc Plus за оптимално разпределение на температурата и максимална ефективност, с тази технология не е необходимо да готвите на максимална температура. Тенджерата е полирана за красив блясък и се поддържа много лесно!

Перфектно решение за подарък на професионалисти кулинари е!

И така, ако сте решили да правите професионален подарък за кулинар, то на този онлайн магазин можете да поръчате един от трите продукта, които Ви предложихме, а можете да си изберете и друг артикул, достатъчно е да разгледате предложенията, любезно предоставени от MixHoReCa.com.


No comments